2023 Sun-Net iTOA User Group Conference Agenda

Tuesday, September 19, 2023									
Торіс	Lead	Representing	Duration	Start	End				
Conference Registration and Sign-In			60 mins	8:00	9:00				
Welcome	Marc Dionne	UGSC	10 mins	9:00	9:10				
TVA Outage Coordination and Logging using									
iTOA across business units:									
Tx,Dx,Gn,Telecom, IT, Plants, Crews,									
Customers	TVA	TVA	50 mins	9:10	10:00				
Break			10 mins	10:00	10:10				
SCE: iTOA work and resource scheduling									
among switching centers, switching, logging									
and integration with control center systems	SCE	SCE	50mins	10:10	11:00				
Break			10 mins	11:00	11:10				
Exelon: Ongoing Enhancements to iTOA	Exelon	Exelon	50 mins	11:10	12:00 PM				
Lunch and Networking			60 mins	12:00 PM	1:00 PM				
Substation Visitor Log Integration Options	Sun-Net	UGSC	30 mins	1:00 PM	1:30 PM				
iTOA Modules for Generation, Telecom, Gas									
Pipeline, Water Operations	Sun-Net	Sun-Net	50 mins	1:30 PM	2:20 PM				
Break			10 mins	2:20 PM	2:30 PM				
PRC Compliance, NERC TADS and MIDAS									
Reporting	Sun-Net	Sun-Net	50 mins	2:30 PM	3:20 PM				
Break			10 mins	3:20 PM	3:30 PM				
Updates on iTOA On-Demand Work module,									
iTOA Mobile, iTOA-iTOA Network	Sun-Net	Sun-Net	50 mins	3:30 PM	4:20 PM				
Daily Adjournment	Marc Dionne	UGSC	10 mins	4:20 PM	4:30 PM				
Dinner Hosted by Sun-Net : Wildhorse Saloon									
120 2nd Avenue North	All Attendees								
Nashville, TN 37201	and Guests			6:00 PM	10:00 PM				

Nashville, Tennessee - Day 1 (USA CDT)

Daily Welcome: Review agenda and announcements

Daily Adjournment: Respond to day's activities/questions and review evening activities

2023 Sun-Net iTOA User Group Conference Agenda

Wednesday, September 20, 2023								
Торіс	Lead	Representing	Duration	Start	End			
Daily Welcome	Marc Dionne	UGSC	10 mins	9:00	9:10			
ITC: iTOA Dashboard, Reporting and Tasks								
driven Workflow	Nick Zabel	ITC	45 mins	9:10	9:55			
Break			5 mins	9:55	10:00			
HHWP Safe Clearances, Lead time rules,								
Workflow Notifications	HHWP	SFPUD	45 mins	10:00	10:45			
Break			5 mins	10:45	10:50			
Eversource: System Changes and Off-								
Schedule Work	Eversource	Eversource	35 mins	10:50	11:25			
Oncor: iTOA Integration with PETE, ERCOT,								
Reporting Tools etc	Oncor	Oncor	35 mins	11:25	12:00 PM			
Lunch and Networking			60 mins	12:00 PM	1:00 PM			
Raffle Prizes and Next Year's UGC	Sun-Net	UGSC	30 mins	1:00 PM	1:30 PM			
FERC Order 881	UGSC	UGSC	30 mins	1:30 PM	2:00 PM			
Break			10 mins	2:00 PM	2:10 PM			
Sun-Net iTOA Roadmap and Future Plans	Sun-Net	Sun-Net	50 mins	2:10 PM	3:00 PM			
Conference Discussion/Feedback and Final								
Adjournment	Marc Dionne	UGSC	15 mins	3:00 PM	3:15 PM			
Please complete & return conference feedback	form on paper	or on-line.						

Nashville, Tennessee - Day 2 (USA CDT)

2023 Sun-Net iTOA User Group Conference Agenda

This page is intentionally left blank. Feel free to use it for any important info, reminders, notes, highlights, doodles or life's existential questions