2023 Sun-Net iTOA User Group Conference Agenda

Nashville, Tennessee - Day 1 (USA CDT)

Tuesday, September 19, 2023									
Topic	Lead	Representing	Duration	Start	End				
Conference Registration and Sign-In			60 mins	8:00 AM	9:00 AM				
Welcome	Marc Dionne	UGSC	10 mins	9:00 AM	9:10 AM				
TVA Outage Coordination and Logging using									
iTOA across business units:									
Tx,Dx,Gn,Telecom, IT, Plants, Crews,									
Customers	TVA	TVA	50 mins	9:10 AM	10:00 AM				
Break			10 mins	10:00 AM	10:10 AM				
SCE: iTOA work and resource scheduling									
among switching centers, switching, logging									
and integration with control center systems	SCE	SCE	50mins	10:10 AM	11:00 AM				
Break			10 mins	11:00 AM	11:10 AM				
Exelon: Ongoing Enhancements to iTOA	Exelon	Exelon	50 mins	11:10 AM	12:00 PM				
Lunch and Networking			60 mins	12:00 PM	1:00 PM				
iTOA Modules for Generation, Telecom, Gas									
Pipeline, Water Operations	Sun-Net	Sun-Net	50 mins	1:00 PM	1:50 PM				
Break			10 mins	1:50 PM	2:00 PM				
PRC Compliance, NERC TADS and MIDAS									
Reporting	UGSC	Sun-Net	50 mins	2:00 PM	2:50 PM				
Break			10 mins	2:50 PM	3:00 PM				
Updates on iTOA On-Demand Work module,									
iTOA Mobile, iTOA-iTOA Network	Sun-Net	Sun-Net	50 mins	3:00 PM	3:50 PM				
Daily Adjournment	Marc Dionne	UGSC	10 mins	3:50 PM	4:00 PM				
Dinner Hosted by Sun-Net : Wildhorse Saloon									
120 2nd Avenue North	All Attendees								
Nashville, TN 37201	and Guests			6:00 PM	10:00 PM				

Daily Welcome: Review agenda and announcements

Daily Adjournment: Respond to day's activities/questions and review evening activities

2023 Sun-Net iTOA User Group Conference Agenda

Nashville, Tennessee - Day 2 (USA CDT)

Wednesday, September 20, 2023								
Topic	Lead	Representing	Duration	Start	End			
Daily Welcome	Marc Dionne	UGSC	10 mins	9:00 AM	9:10 AM			
ITC: iTOA Dashboard, Reporting and Tasks								
driven Workflow	Nick Zabel	ITC	45 mins	9:10 AM	9:55 AM			
Break			5 mins	9:55 AM	10:00 AM			
HHWP Safe Clearances, Lead time rules,								
Workflow Notifications	HHWP	SFPUD	45 mins	10:00 AM	10:45 AM			
Break			5 mins	10:45 AM	10:50 AM			
Eversource: System Changes and Off-								
Schedule Work	Eversource	Eversource	35 mins	10:50 AM	11:25 AM			
Oncor: iTOA Integration with PETE, ERCOT,								
Reporting Tools etc	Oncor	Oncor	35 mins	11:25 AM	12:00 PM			
Lunch and Networking			60 mins	12:00 PM	1:00 PM			
Raffle Prizes and Next Year UGC	Sun-Net	UGSC	30 mins	1:00 PM	1:30 PM			
FERC Order 881	UGSC	UGSC	30 mins	1:30 PM	2:00 PM			
Break			10 mins	2:00 PM	2:10 PM			
Sun-Net iTOA Roadmap and Future Plans	Sun-Net	Sun-Net	50 mins	2:10 PM	3:00 PM			
Conference Discussion/Feedback and Final								
Adjournment	Marc Dionne	UGSC	20 mins	3:00 PM	3:15 PM			
Please complete & return conference feedback form on paper or on-line.								

2023 Sun-Net iTOA User Group Conference Agenda

This page is intentionally left blank.

Feel free to use it for any important info, reminders, notes, highlights, doodles or life's existential questions